Image not found !

Haven beveiliging

Er zijn veel waardevolle goederen aanwezig in een havengebied, waardoor dit een geliefde target is voor criminelen. In een havengebied komen en gaan niet alleen schepen, maar ook treinen en vrachtwagens. Het vervoer mag alleen in- en uitgaan als deze zijn vrijgegeven.

Image not found !

Winkel beveiliging

Binnen de beveiligingsbranche is winkelbeveiliging een andere tak van sport. Een beveiliger staat namelijk in het publieke domein en heeft daarom te maken met verschillende soorten mensen. Van winkelend publiek tot zwervers en zakkenrollers.

Image not found !

Horeca beveiliging

Naast het bewaren van de veiligheid kunnen onze horecabeveiligers ook de gastheer of gastvrouw ingezet worden op locatie. Bij de ingang van een discotheek of café zijn onze portiers vaak het eerste gezicht dat bezoekers tegenkomen.

Wat bieden wij aan

Onze diensten

Atlas secure biedt beveiligingsdiensten aan die geschikt zijn voor evenementen, horeca, winkels en veel meer. We hebben opdrachtgevers verdeeld over vele verschillende branches.

Objectbeveiliging

Atlas Secure biedt goed getrainde objectbeveiligers die van alle markten thuis zijn en gewend zijn om snel te schakelen tussen diverse taken.

Winkelbeveiliging

Onze winkelbeveiligers hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels, van retailers tot supermarkten.

Evenementenbeveiliging

Wij zijn getraind in gastvrijheid maar treden bovenal kordaat, snel en effectief op bij onveilige situaties.

Bouwbeveiliging

Naast publiekelijke beveiliging doen wij ook aan bouwbeveiliging, en houden wij toezicht over uw bouwterrein.

Havenbeveiliging

Met onze haventerreinbeveiliging bent u zeker van een veilige omgeving rondom uw schip of ander object in de haven.

Industriële beveiliging

Industriële beveiliging is een tak van beveiliging die zich bezighoudt met de veiligheid binnen fabrieken, bedrijventerreinen en ondernemingen.

Onze hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen met betrekking tot beveiliging of de prijzen? Vul het formulier in met uw verzoek, vraag of opmerking en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ja, wij bieden een traditioneel beveiligers-uniform aan, inclusief beveiligingsbadge. Mocht de werkgever liever hebben dat de beveiligers in een ander uniform, of zonder uniform rondlopen zal dit vroegtijdig aangegeven moeten worden.

Wij selecteren beveiligers die zowel bij ons bedrijf als bij de voorkeuren van onze werkgevers passen. Daarnaast zullen zij voordat ze aan het werk mogen een interne cursus volgen over hoe wij te werk zullen gaan.

Dit is volledig afhankelijk van de behoeften van de werkgever, er kunnen voor elke shift dagelijkse beveiligingsrapporten worden verstrekt. Incidentrapporten kunnen worden verstrekt als er een van beveiligingsschending plaatsvindt. Dit zou bestaan uit alle criminele activiteiten, verlies of schade aan eigendommen, of eventuele personen.
Digitale rapportage kan aan werkgevers worden verstrekt.

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de kosten. Bijvoorbeeld het aantal uren, locatie, specifieke dienstplicht en andere bijdragen. We komen graag bij u langs om te bespreken wat uw specifieke wensen zijn. Ook zou dit gesprek online kunnen plaatsvinden, zowel via de mail als telefonisch.

0
Werknemers
0
Beveiligde gebouwen
0
Jaren ervaring
0
Blije klanten

Wij staan klaar om veiligheid te bieden voor een degelijke prijs, en garanderen veiligheid in iedere situatie

Onze medewerkers worden vooraf voorbereid op de situatie, en zullen anticiperen op situaties die als onveilig beschouwd kunnen worden. Daarnaast kan vooraf met de werkgever besproken worden in welke situaties ingegrepen zullen moeten worden.

Wat onze klanten vinden

Reviews

Copyright © 2022 Atlas Secure, alle rechten voorbehouden. Rachid el Kadouri