Onze missie

Wij geloven in vrijheid d.m.v. veiligheid

Vrijheid en veiligheid staan wat ons betreft evenredig aan elkaar. Zonder veiligheid zul je je nooit volledig vrij kunnen voelen.

Daarom zorgen wij er met onze medewerkers graag voor dat iedereen zich veilig voelt en hierdoor kan genieten van de mooie dingen i.p.v. zich zorgen hoeven te maken over eventuele gevaren.
Zo zijn wij onder andere inzetbaar voor evenementen, waardoor uw gasten/bezoekers zich op hun gemak zullen voelen bij uw evenement.

  • Goed opgeleide werknemers
  • Top kwaliteit apparatuur en kleding
  • Voldoende communicatie met de klant
  • Vooruitstrevend bestuur
Multipurpose theme
Image not found !

Haven beveiliging

Er zijn veel waardevolle goederen aanwezig in een havengebied, waardoor dit een geliefde target is voor criminelen. In een havengebied komen en gaan niet alleen schepen, maar ook treinen en vrachtwagens. Het vervoer mag alleen in- en uitgaan als deze zijn vrijgegeven.

Image not found !

Winkel beveiliging

Binnen de beveiligingsbranche is winkelbeveiliging een andere tak van sport. Een beveiliger staat namelijk in het publieke domein en heeft daarom te maken met verschillende soorten mensen. Van winkelend publiek tot zwervers en zakkenrollers.

Image not found !

Horeca beveiliging

Naast het bewaren van de veiligheid kunnen onze horecabeveiligers ook de gastheer of gastvrouw ingezet worden op locatie. Bij de ingang van een discotheek of café zijn onze portiers vaak het eerste gezicht dat bezoekers tegenkomen.

Atlas Secure

Ons verhaal

Atlas Secure is in 2022 ontstaan omdat wij vinden dat veiligheid toch een van de belangrijkste factoren hoort te zijn in de maatschappij. Iedereen moet zich veilig kunnen voelen, waar hij of zij zich ook bevindt.

Wij zijn uw partner in beveiliging in de gebieden in en rond om Noord – Holland. Onze beveiligers staan paraat voor uw bedrijfspand/terrein, evenement of woning. Wij opereren voornamelijk preventief en zullen het overzicht bewaren in de directe omgeving.
Wilt u risico’s rondom uw of bedrijf beperken? Wij houden graag een oogje in het zeil en handelen bekwaam bij direct gevaar of eventuele incidenten.

Nov 2022
Eigen website

In November 2022 is nu ook onze website live gegaan, en kunnen wij ons ook online laten zien. Dit hebben wij in samenwerking gedaan met een beginnende webdeveloper die naar ons idee goed bij het bedrijf past.

Juli 2022
Meer dan 25 werknemers

Onze 25ste werknemer werd aangenomen in Juli 2022. Dit komt voornamelijk door het aantal klussen dat wij hebben gekregen, waardoor we Atlas Secure nog sneller hebben kunnen laten groeien dan vooraf gehoopt.

Mei 2022
Tiende klus

Na korte tijd hebben wij onze tiende klus behaald in Mei 2022. Dit ging vlotter dan verwacht, maar zorgt bij ons voor veel vertrouwen en nog meer enthousiasme wat betreft dit nieuwe avontuur.

April 2022
Atlas Secure opgericht

In April 2022 zijn wij als jonge bedrijf gestart aan dit avontuur. Vol goede moed hebben wij onze eerste klussen aangenomen, en niet veel later volgden er meerdere.
Dit zorgde als snel voor een uitbreiding op het gebied van werknemers.

0
Blije
Klanten
0
Opgeleide
Werknemers
0
Uitgevoerde
Opdrachten
0
Jaren
Ervaring
Copyright © 2022 Atlas Secure, alle rechten voorbehouden. Rachid el Kadouri