Of je nu wilt werken als beveiliger op festivals, als gastheer of -vrouw in publieke gebouwen of als nachtwaker in een hotel, wij hebben we altijd een functie die bij je past. Een baan met veel afwisseling en uitdaging! Jij zorgt voor veiligheid op elke locatie en dat wordt gewaardeerd.

Belangrijke punten

Wil je werken in de beveiliging? Wij bieden diverse mogelijkheden om te werken in de beveiliging, ook bieden wij flexibele werkuren.
Veiligheid

Weet jij gevaar te herkennen wanneer het dreigt? Zodat jij snel kunt schakelen en actie kunt ondernemen voordat dit gevaar eventueel zal gaan escaleren.

Betrouwbaarheid

Niet alleen wij, maar ook de mensen in de directe omgeving van jouw opdracht moeten op je aan kunnen. Zij moeten op jouw kunnen vertrouwen wanneer er eventuele incidenten plaatsvinden.

Vriendelijkheid

Omdat je als beveiliger veel onder de mensen bent, is het zeer belangrijk om zo vriendelijk mogelijk te kunnen blijven in alle situaties. Bezit jij over die kwaliteit?

Gemotiveerd

Wij zoeken gemotiveerde werknemers die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken, en er vol voor willen gaan.

Kansen in de beveiliging

Er is veel verschillend werk mogelijk in de beveiliging dat je het werk niet onder een noemer kan laten vallen. Een ding is zeker, werken in de beveiliging is afwisselend. Je werkt in wisselende werktijden en werkdagen (in de nacht, op feestdagen en in de weekeinden) met verschillende soorten mensen en vaak ook op verschillende locaties.

Baan omschrijving:

Wil jij je ook inzetten voor de veiligheid in onze samenleving en deel uitmaken van een professioneel en gezellig team, waarin je veel verantwoordelijkheid wordt toevertrouwd bij een organisatie die jou persoonlijk bij naam kent en ziet als een gelijkwaardige collega? Misschien ben jij dan wel die enthousiaste collega die wij zoeken! Bekijk hieronder het functieprofiel en wie weet ben jij binnenkort ook het nieuwe visitekaartje van Atlas Secure.

Soort baan:

Parttime positie

Salaris:

Afhankelijk van de leeftijd en gemaakte uren.

Wat vragen wij van jou:

    Het werk van beveiligers gaat 24/7 door. Daarom staan jij en je collega’s dag en nacht klaar om de opgegeven locatie zo goed mogelijk te bewaken en beveiligen. Als beveiliger zorg jij ervoor dat iedereen op en rond de locatie zich veilig kan voelen.
    Jij voelt je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen en kan – ook onder druk – snel beslissingen nemen. Je mens- en organisatiegerichte houding helpen je hierbij. Daarnaast heb je (het liefst) een rijbewijs B op zak.

Locatie:

Noord-Holland

Solliciteer nu
Copyright © 2022 Atlas Secure, alle rechten voorbehouden. Rachid el Kadouri